Οι “top 5” αγορές των εκπτώσεων

Οι χειμερινές εκπτώσεις έχουν ήδη ξεκινήσει και εσύ δεν ξέρεις τι να πρωτοδιαλέξεις! Διαφημίσεις ηλεκτρονικών καταστημάτων ξεπροβάλλουν στην οθόνη του κινητού ή του υπολογιστή σου και τα θέλεις όλα!

Ψυχραιμία!
Βάλε καφέ και έλα να δούμε μαζί, τις “top 5”  αγορές που πρέπει να κάνεις!

1) Παλτό
Κλασσική ή περισσότερο εκκεντρική, η εικόνα ενός μάλλινου παλτό, επιστρέφει κάθε σεζόν, παραμένοντας διαχρονικά αγαπημένη επιλογή.

Ιδιαίτερα αγαπημένο, αυτό που θυμίζει μπουρνούζι, με κουκούλα ή χωρίς και ζώνη, σε oversized γραμμή που τυλίγεται γύρω από το σώμα και σε κρατάει ζεστή. Δώσε ιδιαίτερη προσοχή στην επιλογή σου, μιας και το παλτό είναι ένα κομμάτι, που μπορεί να κρατήσει για πάντα.

2) Πλεκτό σε χρώμα
Όσο κι αν λατρεύεις το μαύρο και δεν μπορείς να το αποχωριστείς, ο χειμώνας φέτος φέρνει χρωματιστά πλεκτά που θα ανεβάσουν τη διάθεσή σου. Διάλεξε ένα σε πετρόλ ή σε ρόζ που ταιριάζουν σε όλους τους χρωματικούς τύπους δέρματος και μαλλιών.

3) Παντελόνι
Ένα παντελόνι σε μετρίου βάρους ύφασμα, που δεν τσαλακώνει και έχει μια ελαστικότητα, είναι ιδανικό για όλες τις ώρες, από το πρωί ως το βράδυ.

4) Μπουφάν
Τώρα είναι η πιο σωστή περίοδος για να αποκτήσεις ένα καλό μπουφάν! Μαύρο ή σε χρώμα, έχεις αμέτρητες επιλογές για να διαλέξεις. Φρόντισε να είναι άνετο και να μη σε δυσκολεύει στις κινήσεις σου.

5) Πλεκτό σύνολο
Όπως έχεις ήδη καταλάβει, Νο1 της φετινής σεζόν αποτελούν τα πλεκτά σύνολα. Cosy και άνετα, για όλη μέρα, μέσα κι έξω απ’ το σπίτι, ταιριάζουν σε όλους τους σωματότυπους αφού υπάρχουν σε πολλές διαφορετικές εκδοχές, με κοντή ή πιο μακριά μπλούζα, με στενό ή πιο φαρδύ παντελόνι.

Be stylish with a smile☺
Ζωή Ντίτση
ZoiZoi.gr
Grtimes.gr

















CONVERSATION

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου