Θεσσαλονίκη: Πραγματοποιήθηκε το 6ο Elevate Fashion Show

Για 6η συνεχόμενη χρονιά πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, 7/7 στο Ocean – The City Resort, το μεγαλύτερο event της Θεσσαλονίκης, το Elevate Fashion Show, με την υπογραφή της Ελίνας Παπά – Ελευθεριάδου.

Λαμπεροί παρουσιαστές της βραδιάς, η Βίκυ Ραπτάκη και ο Στρατής Λημνιός. Στο catwalk παρουσιάστηκαν εντυπωσιακές δημιουργίες Ελλήνων σχεδιαστών οι οποίες αποτύπωναν τις νέες τάσεις της σεζόν. Ήμασταν και ήταν όλοι εκεί. Εξέχουσες προσωπικότητες της πόλης, τοπικοί άρχοντες και λαμπεροί καλεσμένοι.

Μέρος των εσόδων της εκδήλωσης δόθηκε προς την Εθελοντική Διακονία Αστέγων και στο μικρό Παναγιώτη που χρειάστηκε να τύχει άμεσης νοσηλείας.
Συγκινητική, μάλιστα, ήταν η βράβευση της προέδρου της Εθελοντικής Διακονίας Αστέγων, Κυριακής Φράγκου , μιας ξεχωριστής γυναίκας με πλούσιο φιλανθρωπικό έργο στη «νύμφη του Θερμαϊκού».

Η αγάπη όμως της Ελίνας Παπά – Ελευθεριάδου, για το συνάνθρωπο και το πάθος της να στηρίζει την Ελληνική μόδα, δε σταματούν εδώ. Την Τετάρτη 21 Ιουλίου, στο Cityzen, έρχεται ένα καινούριο Elevate Fashion Show, που υπόσχεται πολλά! Αυτή τη φορά, μέρος των εσόδων της εκδήλωσης, θα διατεθούν στην “Κοινωνική Κουζίνα”.


YouTube:      https://bit.ly/3x1ohLl



Be stylish with a smile😊
Ζωή Ντίτση
Για την επικοινωνία μας:
Facebook: https://www.facebook.com/zoizoi.gr
Instagram: zoizoi.gr
GRtimes.gr









CONVERSATION

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου