Τα “top-5” ρούχα των φετινών διακοπών σου

 

Έχεις μπει ήδη σε mood διακοπών και προγραμματίζεις την φετινή, καλοκαιρινή σου εξόρμηση. Κάνεις σχέδια, οργανώνεσαι και προετοιμάζεις σιγά σιγά τη βαλίτσα σου, ώστε να μην τρέχεις την τελευταία στιγμή.

Σου προτείνω λοιπόν τα 5 must – have ρούχα, που θα πάρεις, μαζί με την καλοκαιρινή σου διάθεση, στις διακοπές.


Φόρεμα

Μάξι, μίντι ή μίνι, μονόχρωμο ή σε print, στενό ή σε πιο χαλαρή γραμμή, το φόρεμα είναι το πρώτο που πρέπει να πάρεις, για τις απογευματινές και βραδινές σου βόλτες. Συνδύασέ το με statement κοσμήματα, αξεσουάρ και ένα ζευγάρι flats.

 

Ολόσωμη φόρμα

Must – have της φετινής σεζόν, είναι η ολόσωμη φόρμα. Είναι ένα ολοκληρωμένο look από μόνη της. Συνδυάζεται εύκολα με όλα τα αξεσουάρ, ταιριάζει στα περισσότερα σωματότυπα, είναι πρακτική αλλά ταυτόχρονα και εντυπωσιακή.

 

Βερμούδα ή σορτς

Τι πιο δροσερό και πρακτικό, από μια βερμούδα ή ένα σορτς, για την παραλία και τις πρωινές σου βόλτες? Προτίμησε ένα, σε λευκό ή γήινους τόνους, για να δώσεις ένα κοσμοπολίτικο αέρα στο look σου.

 

T – shirt

Ένα t – shirt πάει παντού και πάντα! Εννοείται οτι θα έρθει μαζί σου και στις διακοπές. Γύρισε λίγο τα μανίκια και φόρεσέ το με σορτς ή βερμούδα. Αν θέλεις να το κάνεις να δείχνει πιο ιδιαίτερο, σήκωσέ το ως τη μέση και κάνε ένα κόμπο στο πλάι.

 

Καφτάνι ή πουκαμίσα

Σίγουρα θα χρειαστείς ένα καφτάνι ή μια πουκαμίσα, για να το φορέσεις πάνω από το μαγιό σου φεύγοντας από την παραλία ή να το ρίξεις στους ώμους σου, μια καλοκαιρινή νύχτα στο νησί.

Υ.Γ. Μην ξεχάσεις το καπέλο σου!



Καλές διακοπές!

Be stylish with a smile😊

Ζωή Ντίτση

GRtimes.gr





















CONVERSATION

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου