Φούτερ: το κλασσικό κομμάτι της αθλητικής γκαρνταρόμπας, αναβαθμίζεται.

Το φούτερ είναι ένα κατ’ εξοχήν αθλητικό ρούχο, άνετο και ευκολοφόρετο, που μέχρι πρόσφατα βρισκόταν μέσα στο σάκο του γυμναστηρίου και αποτελούσε κομμάτι της αθλητικής γκαρνταρόμπας.

Από την περσινή άνοιξη όμως αλλά και το φετινό χειμώνα, που το sporty και άνετο look προτιμήθηκε (λόγω συνθηκών), το φούτερ μετατράπηκε σε star item και εξακολουθεί να κυριαρχεί και τη φετινή άνοιξη.

Μοναδικά φούτερ πρωταγωνιστούν στις ανοιξιάτικες συλλογές των εταιρειών, σε υπέροχα παστέλ ή έντονα χρώματα, oversized ή cropped, με ή χωρίς κουκούλα.

Συνδυάστε:

Φορέστε το φούτερ σας ιδανικά με ένα υφασμάτινο παντελόνι 7/8, στην ίδια απόχρωση και μοκασίνια. Για να κάνετε το look σας πιο εντυπωσιακό, προσθέστε statement κοσμήματα.

Αν επιλέξετε φούτερ με σχέδια, συνδυάστε το με μονόχρωμο πουκάμισο από μέσα και γυρίστε δυο – τρεις φορές τα μανίκια. Φορέστε το με boy style jeans και oxforfd shoes ή μια μίνι φούστα και sneakers.

Αν σας αρέσουν οι βερμούδες, συνδυάστε μια βερμούδα στην ίδια χρωμάτική παλέτα με το φούτερ σας ή αν θέλετε ένα μικρό “twist” φορέστε ένα πουκάμισο σε print, που θα φαίνεται από μέσα, στο λαιμό, τα μανίκια και την περιφέρεια.

Be stylish with a smile☺
Ζωή Ντίτση
ZoiZoi.gr
Grtimes.gr

CONVERSATION

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου