Τα φλοράλ της φετινής άνοιξης και πως να τα συνδυάσετε

Διαχρονικά αγαπημένο, το φλοράλ μοτίβο, συνεχίζει να αποτελεί κορυφαία τάση της μόδας και τη νέα σεζόν “Άνοιξη – Καλοκαίρι 2021”. Απογειώνει τα looks σας προσδίδοντας ένα ρομαντικό αλλά και έντονο παιχνιδιάρικο ύφος.

Υπάρχουν αμέτρητοι συνδυασμοί που μπορείτε να κάνετε με τα φλοράλ αρκεί να επιλέξετε τις σωστές αποχρώσεις και τα μεγέθη των μοτίβων που θα σας αναδείξουν.

Είναι σημαντικό να διαλέξετε ένα print σύμφωνα με το σωματότυπό σας π.χ. όσο μεγαλύτερο είναι το μέγεθος των λουλουδιών τόσο περισσότερο όγκο προσθέτει. Επομένως οι πιο ζουμερές γυναίκες, θα ήταν προτιμότερο να αποφεύγουν τα φλοράλ με μεγάλα λουλούδια.

Αν δεν είστε fans του φλοράλ ωστόσο θα θέλατε να το τολμήσετε για πρώτη φορά, θα πρότεινα να φορέσετε ένα κόμματι π.χ. μια μπλούζα ή μια πουκαμίσα και να ολοκληρώσετε το look σας με μονοχρωμα κομμάτια σε μια από τις αποχρώσεις του μοτίβου.

Για τις πιο θαρραλέες αλλά και για εσάς που αγαπάτε ιδιαίτερα τα total looks, μπορείτε να κάνετε φλοράλ συνδυασμούς με ρούχα του ίδιου εμπριμέ μοτίβου ή με διαφορετικά που όμως ταιριάζουν μεταξύ τους σε αποχρώσεις και ύφος.

Φροντίστε τα αξεσουάρ που θα ολοκληρώσουν το outfit σας, να είναι σε πιο ήσυχους τόνους όπως και το make – up σας.

Εντυπωσιακοί είναι και οι συνδυασμοί των φλοραλ με τα ριγέ, τα καρώ και φυσικά τα πουά. Θα πρέπει όμως να προσέξετε το αποτέλεσμα να μη βγει υπερβολικό.

Φλοράλ σακάκι.

Ακόμη και στα πιο απλά ντυσίματα, ένα φλοράλ σακάκι ή πανωφόρι θα έδινε άλλον αέρα στην εμφάνισή σας και γιατί όχι πάνω από ένα μονόχρωμο βραδινό outfit. Πραγματικά θα το απογείωνε.

Φλοράλ πουκάμισο.

Επίσης εντυπωσιακοί συνδυασμοί με φλοράλ είναι και αυτοί με το εμπριμέ πουκάμισο.

Δείχνει το ίδιο chic είτε συνδυαστεί με παντελόνι είτε με φούστα δημιουργώντας ένα κομψό σύνολο.

Φλοράλ φόρεμα.

Το πιο δημοφιλές φλοράλ ρούχο στις προτιμήσεις των γυναικών είναι το φόρεμα. Ρομαντικό, boho style ή κομψό, ανάλογα με το print του, μπορεί να φορεθεί όλες τις ώρες της ημέρας, ακομη και σε επίσημα events. Αν θέλετε να το κάνετε λίγο πιο “ήσυχο”, φορέστε το με ένα σακάκι ή κοντό jacket.

Φορέστε λοιπόν τα φλοράλ και φτιάξτε ένα μοναδικό look, που να εκφράζει περισσότερο εσάς και το στυλ σας.

Be stylish with a smile☺
Ζωή Ντίτση
ZoiZoi.gr
Grtimes.gr








CONVERSATION

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου