ACCESS: Λαμπερά εγκαίνια με «άρωμα» Χριστουγέννων

Λαμπερά εγκαίνια έγιναν στο νέο κατάστημα της Access Fashion, στην καρδιά της Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα στην οδό Τσιμισκή 61, κλέβοντας για ακόμη μια φορά την παράσταση με την αισθητική και την ποιότητα των ρούχων της!

Από το λαμπερό event δεν έλειπε κανείς, ενώ πολλοί ήταν οι επώνυμοι καλεσμένοι της συμπρωτεύουσας από τον επιχειρηματικό, δημοσιογραφικό και καλλιτεχνικό κόσμο που έσπευσαν στο κατάστημα για να ευχηθούν στην επιχειρηματία και πρόεδρο της εταιρίας Κατερίνα Κίτσου.

Τη βραδιά απογείωσε η Ελένη Μενεγάκη όπως και πολλές επώνυμες κυρίες της ελληνικής showbiz, που δηλώνουν fans του συγκεκριμένου brand.

Η Access Fashion εισήλθε στον μαγικό κόσμο της μόδας το 2000 με στόχο να προσφέρει στην γυναίκα τον πιο δυνατό συνδυασμό μόδας και ποιότητας και με όραμα να κατακτήσει την Ελλάδα και τις παγκόσμιες αγορές.

Με έδρα τα ιδιόκτητα κτίριά της στην Θέρμη Θεσσαλονίκης και δυνατό πλεονέκτημά της μια έμπειρη και δημιουργική ομάδα, καταφέρνει να ξεχωρίσει στον χώρο της μόδας παγκοσμίως.

To δημιουργικό της τμήμα αναλαμβάνει την σχεδίαση και την παραγωγή μιας μεγάλης γκάμας προϊόντων με όνειρο να ικανοποιήσει τις ανάγκες κάθε γυναίκας που θέλει να νιώθει μοναδική.

Be stylish with a smile☺
Ζωή Ντίτση
ZoiZoi.gr
Grtimes.gr














 






CONVERSATION

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου