Τα επικρατέστερα χρώματα της σεζόν: Άνοιξη – Καλοκαίρι 2020

Τα έντονα και φωτεινά χρώματα θα έχουν εξέχουσα θέση στην γυναικεία γκαρνταρόμπα της φετινής σεζόν. Φυσικά δε θα λείψουν το υπέροχο και all time classic navy blue και το μοναδικό μαύρο!

Χρώματα ζωντανά και άκρως συνδεδεμένα με τις θερμές εποχές του χρόνου, μας ανεβάζουν τη διάθεση και κάνουν ένα look πιο εντυπωσιακό.

Το τιρκουάζ είναι ένα από τα κλασσικά χρώματα του καλοκαιριού. Φέτος λοιπόν θα δούμε ένα μαγικό Tanager Turquoise, ένα αρκετά γαλανό χρώμα με δόσεις πράσινου που θυμίζει τις ανοιχτόχρωμες θάλασσες της Καραϊβικής.

Φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει το χρώμα της χρονιάς που δεν είναι άλλο από το κλασσικό μπλε. Τo κλασσικό βασιλικό μπλε (royal blue) που αποπνέει κομψότητα και λάμψη.

Μια άλλη απόχρωση του μπλε, το mosaic blue,ένα ζωηρό και απολαυστικά έντονο χρώμα που θυμίζει τον  καταγάλανο ουρανό της άνοιξης και του καλοκαιριού.

Το κίτρινο της ανατολής, φωτεινό και λαμπερό, έρχεται να προστεθεί στην ανοιξιάτικη παλέτα φτιάχνοντάς μας τη διάθεση!

Εννοείται πως το φούξια, δε θα μπορούσε να λείπει από τη λίστα με τα κυρίαρχα χρώματα της σεζόν, αφού με τη μοναδική του ένταση, κάνει εντυπωσιακή κάθε εμφάνιση!

Και φυσικά το φλογερό κόκκινο (fiery red) που με τη ζωντάνια και το δυναμισμό του θα κάνει το look σας να μείνει αξέχαστο!

Φορέστε λοιπόν τα έντονα χρώματα σε total look, συνδυασμένα μεταξύ τους ή με το υπέροχο λευκό και φτιάξτε μοναδικές εμφανίσεις που αποπνέουν δυναμισμό!

Be stylish with a smile☺
Ζωή Ντίτση
ZoiZoi.gr
Grtimes.gr


















CONVERSATION

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου