Οι τάσεις της νέας σεζόν: Φθινόπωρο – Χειμώνας ’21-’22

 

Το Φθινόπωρο έχει ήδη ξεκινήσει, οι τάσεις για τη νέα σεζόν έχουν αρχίσει να ξετυλίγονται μπροστά μας, φέρνοντας μοναδικά fashion trends.

Wild Style

Τα σχέδια και χρώματα του δέρματος των wild cats αποτυπώνονται πάνω στο ύφασμα ενός φορέματος, μιας μπλούζας ή ακομη και σε total look.
Υπέροχα leopard prints τραβούν τα βλέμματα. Επιλέξτε αυτό που αναδεικνύει το στυλ και τον χαρακτήρα σας.


Colors of Nature

Τα φθινοπωρινά χρώματα της φύσης, των φύλλων και των λουλουδιών, κυριαρχούν σε floral prints που ήδη βλέπουμε στις βιτρίνες των καταστημάτων, σε φορέματα, επανωφόρια και μπλούζες.

Έχουν ρομαντικό χαρακτήρα και αποπνέουν μια ηρεμία.


Σαγηνευτικό Σατέν

Αυτό το γυαλιστερό, λεπτό ύφασμα που είναι τόσο φίνο και αέρινο, έρχεται για να μείνει. Σε υπέροχες παστέλ αποχρώσεις το σατέν κατακτά ακόμη και την πιο απαιτιτική γυναίκα, δίνοντας ένα elegant τόνο σε κάθε look. Μην αντισταθείτε σε ένα σατέν πουκάμισο!


Καπιτονέ

Oversized, φουσκωτά ή πιο κομψά τα ρούχα σε καπιτονέ ύφασμα συνεχίζουν να αποτελλούν trend και τη φετινή σεζόν. Επιλέξτε ανάμεσα σε jackets, μίνι φούστες και παντελόνια και φτιάξτε το δικό σας outfit. Προσωπικά, δε θα ‘λεγα όχι σε ένα καπιτονέ cropped jacket! Είναι το πιο κατάλληλο γι αυτη την εποχή.

Cut outs

Κοψίματα οβάλ, τριγωνικά, κυκλικά που κοσμούν μπλούζες και φορέματα (και όχι μόνο) δίνουν μια ενδιαφέρουσα όψη και στυλ στην εμφάνισή σας.

Φυσικά, δε νοείται χειμώνας χωρίς πλεκτά και μπουφάν…αλλά αυτά θα τα πούμε next time!

Be stylish with a smile😊
Ζωή Ντίτση
Για την επικοινωνία μας:
Facebook: https://www.facebook.com/zoizoi.gr
Instagram: zoizoi.gr
GRtimes.gr





















CONVERSATION

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου