10 Style Tips για να φαίνεται το look σου πιο κομψό και ακριβό

Η ντουλάπα σου είναι γεμάτη με ρούχα, χωρίς κανένα ενδιαφέρον ή ρούχα που τα έχεις βαρεθεί.  Θέλεις να αναβαθμίσεις το στυλ σου, κάνοντας το να δείχνει πιο ακριβό και κομψό αλλά το budget σου είναι περιορισμένο.

Υπάρχουν λύσεις που θα σε βοηθήσουν να μεταμορφώσεις το look σου, χωρίς να ξοδέψεις πολλά χρήματα.

1) Μονοχρωμία

Αντί να ψάχνεσαι να συνδυάσεις χρώματα και prints, προτίμησε τη μονοχρωμία. Ένα total look στα all time classics: λευκό, μαύρο, μπεζ ή παστέλ αποχρώσεις, δίνει πάντα ένα κομψό χαρακτήρα σε μια εμφάνιση.

2) Πολυτελή υφάσματα

Ένα σατέν τοπ ή πουκάμισο,  μπορεί να φορεθεί από το πρωί στη δουλειά, με τζην και σακάκι ή με ένα ωραίο πλεκτό, αλλά και στη βραδινή σου έξοδο, συνδυάζοντάς το με ένα υφασμάτινο παντελόνι σε στενή γραμμή και γόβες.

3) Σακάκι

Πάντα μπορείς να βασίζεσαι σε ένα κλασσικό μαύρο, λευκό ή μπεζ σακάκι. Είναι πάντα στη μόδα, είναι ευκολοσυνδύαστο και δίνει ένα σοφιστικέ τόνο στο outfit σου. Τί πιο κομψό από ένα ανδρόγυνο look με μαύρο σακάκι, λευκό πουκάμισο, στενό παντελόνι και ψιλοτάκουνες γόβες.


4) Prints

Αν σου αρέσουν τα prints, φρόντισε να μην είναι κραυγαλέα και διάλεξε να συνδυάσεις τις πιο ανοιχτές και “ήσυχες” αποχρώσεις που έχουν στο τύπωμά τους για τα υπόλοιπα κομμάτια που θα συμπληρώσουν την εμφάνισή σου.

5) Ζώνη

Μια κομψή, δερμάτινη ζώνη θα αναδείξει τη σιλουέτα σου και θα δώσει στυλ σε ένα απλό, πλεκτό πουλόβερ ή σε ένα κλασσικό παλτό ή σακάκι.

6) Γόβες

Ναι στα άνετα και βολικά sneakers και μποτάκια, αλλά όταν μιλάμε για elegance, σίγουρα αναφερόμαστε σε ένα ζευγάρι κλασσικές, δερμάτινες γόβες. Είναι από μόνες τους ένα level παραπάνω.

7) Τσάντες

Ναι στο minimal.

Διάλεξε τσάντες σε μικρό μέγεθος που χωρούν τα απαραίτητα. Είναι chic και δίνουν μια αίσθηση κομψότητας ακόμη και στα πιο casual looks.

8) Κοσμήματα

Προτίμησε κοσμήματα, μικρά, διακριτικά και λεπτεπίλεπτα, σε αποχρώσεις του χρυσού, με κρυστάλλους ή πέρλες, που θα δώσουν έναν αέρα πολυτέλειας στην εμφάνισή σου.

9) Κασκόλ

Ένα κασκόλ ή φουλάρι θα ολοκληρώσει και θα αναβαθμίσει ακόμη και τα πιο basic outfits. Είναι ένα ενδιαφέρον στοιχείο που συμπληρώνει μια εικόνα (ειδικά τώρα το χειμώνα) και προσθέτει στυλ.

10) Περιποίηση

Φρόντισε τα ρούχα σου να είναι περιποιημένα και καλοσιδερομένα. Κόψε κλωστές που ίσως υπάρχουν και κρέμονται στις ραφές και αν εχουν κουμπιά, να είναι όλα ραμμένα και στη θέση τους. Τέλος, φρόντισε τα μαλλιά και το make-up σου ωστε να είσαι λαμπερή και όμορφη.

Be stylish with a smile😊
Ζωή Ντίτση
Για την επικοινωνία μας:
Facebook: https://www.facebook.com/zoizoi.gr
Instagram: zoizoi.gr
GRtimes.gr























CONVERSATION

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου